Marieke Wulffraat

Marieke Wulffraat

Gezinscoach regio Brabant

06 - 457 690 18
 

In 1995 ben ik als muziektherapeut en groepsbegeleider gestart met het werken in een time-outplaatsingsgroep voor kinderen. Gedurende mijn werkzaamheden daar is mijn overtuiging ontstaan dat ouders én kinderen gezamenlijk begeleid dienen te worden om ontstane interactiepatronen te doorbreken. Na diverse banen in de jeugdhulpverlening en de psychiatrie heb ik besloten me verder te scholen in het werken met gezinssystemen. Na de opleidingen gezinsbehandeling en praktisch pedagogische gezinsbegeleiding (PPG) gevolgd te hebben, ben ik gaan werken in- en met gezinnen.
 

Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk van waaruit ik gezinnen begeleid met diverse soorten problemen. De afgelopen jaren ben ik me middels scholing verder gaan verdiepen en verbreden in het oplossingsgericht- en systemisch werken. Werken met de aanwezige krachten en mogelijkheden van mensen vanuit een respectvolle houding is iets wat ik me in mijn basishouding eigen heb gemaakt. De gedachte dat de ouder ten alle tijden handelt vanuit de wens een ‘goede’ ouder te willen zijn, maakt dat ik vanuit wederzijds respect aan het werk ga met de ander.
 

Naast het werken als gezinsbegeleider, ben ik sinds 2009 werkzaam voor een opleidingsinstituut, waar ik supervisie en training geeft aan (Post-) HBO studenten van de opleiding Gezins- en Opvoedcoach.

 
 
 
 
 
 

CAPTCHA Image[ Different Image ]
 
Home > Contact > Medewerkers (lijst)
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

Brabant
Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

Vraagkracht Zeeland
Verlengde Walstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Vraagkracht Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda
 
 
Contact