Vraagkracht voor ouders

Direct aanmelden: kijk voor het adres in uw regio bij Contact.

Bent u opzoek naar hulp of advies bij de opvoeding van uw kinderen?
Heeft u vragen over de opvoeding en aansturing van uw kind? 
Of heeft u het gevoel geen vat meer te hebben op zijn/haar gedrag?
Wanneer u het idee heeft dat u alles al geprobeerd hebt maar niets helpt en wanneer u in een flinke crisis met uw kind verkeert...
 

Dan kan VraagKracht een vraaggericht gezinsprogramma bieden.

Een gezinscoach komt bij u thuis om samen met u de veranderingswensen te inventariseren. Deze wensen zet de gezinscoach samen met u om in concrete doelen. Vervolgens vormen deze doelen - samen met werkpunten om deze doelen te behalen - de leidraad van de hulpverlening. Het welzijn en de veiligheid van alle gezinsleden staat hierin voorop.

De gezinscoach maakt samen met u afspraken over het aantal bezoeken dat hij doet om met u aan de doelen te werken. De vraaggerichte gezinsprogramma's variëren in duur tussen de twee weken en één jaar. De hulp die VraagKracht u kan bieden is geheel vrijblijvend. Samen met u maken we keuzes over de duur en invulling van de hulp.

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op. Wij kunnen u dan ook vertellen welke vergoedingsmogelijkheden er zijn en bij wie u terecht kunt voor een verwijzing.

‘Wachtlijst’ staat niet in ons woordenboek. Wij kijken welke gezinscoach  de juiste expertise en ervaring heeft om samen met u te werken aan uw doelen. We streven er naar om een passende gezinscoach te vinden die binnen 2 weken met u in gesprek gaat. Indien er geen plaats is bij een van deze gezinscoaches, denken we graag met u mee over welke andere mogelijkheden er nog zouden kunnen zijn. 

Informatie voor verwijzers: Vraagkracht werkt niet met een wachtlijst. We nemen een verwijzing alleen aan als we de juiste match kunnen maken en als we de mogelijkheid hebben om binnen twee weken een eerste gesprek te hebben met het gezin. Uiteraard denken we graag mee over mogelijke alternatieven. Als u meer wil weten, neem dan aub contact op met de betreffende regio. Zie hiervoor onze pagina Contact.
 

 
Home > Ouders > Vraagkracht voor ouders
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Locatie koepel
Kloosterlaan 172, Breda

Brabant zuid oost
Gerardusplein 7, Eindhoven


Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Locatie Koepel
Kloosterlaan 172
​Breda

Gerardusplein 7,
Eindhoven

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk

 
Ouders
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer