Oplossingsgericht werken 2021

Ben je toe aan verdieping van je Oplossingsgerichte kennis en vaardigheden? Wil je weten wat het allernieuwste is in de wereld van Solution Focused werken? Zoek je een grondige opleiding? Wil je je bekwamen als coach of als leidinggevende? Zoek dan niet verder, maar mail ons snel voor meer informatie en noteer alvast de data.

Programma

In vijf dagen gaan we steeds in op een hoofdthema, zoals: Wat zijn de oplossingsgerichte uitgangspunten vanuit BRIEF, Werken met groepen, Bemiddelen en omgaan met conflicten, Vooronderstellingen tav je vraagstelling, Werken met het 3 kolommenmodel en het kwadrant over coachen, sturen, instrueren en adviseren.

De vaste trainers zijn Marieke Wulffraat, Paut Kromkamp en Rob Paludanus van Vraagkracht. Zij brengen de nieuwste ontwikkelingen mee, onder meer van BRIEF in Londen, van Peter Szabo uit Zwitserland/Hongarije, Haesun Moon uit Canada en Elliott Connie uit de VS, en natuurlijk ieder hun eigen specialisaties. Tijdens alle dagen zal er veel geoefend worden, zodat je de kans hebt om met je eigen praktijkvragen en ontwikkelingswensen aan de slag te gaan. Ook zullen de trainers online live coachingen voor de groep verzorgen. Daar kun je jezelf voor aanmelden, maar je kunt ook een client uitnodigen. Het is een vereiste dat je tussen de trainingsdagen door kan oefenen in de dagelijkse praktijk. Je neemt je eigen praktijkmateriaal mee dat gedurende de opleiding gebruikt zal worden om je ontwikkeling zichtbaar te maken. De opleiding wordt ondersteund door 2 online intervisies tussen de trainingsdagen, onder leiding van een van de trainers. Een van de trainers is gedurende de opleiding je mentor, waar je terecht kunt met al je vragen, bijvoorbeeld over je persoonlijke leerdoelen. Ook na de opleiding kun je nog een beroep op ons doen, onder meer via de besloten Facebookgroep van de opleiding.

Data

De opleiding start zodra er voldoende deelnemers zijn. De data voor de editie 2021 zijn steeds op een vrijdag van 9.30 tot 16.30 en zijn in ieder geval gepland op 5 februari, 5 en 19 maart en 9 en 16 april 2021. 

Inschrijven en prijzen

Kortom: stuur ons een email als je zin hebt om te komen, of eerst wat meer wil weten.

de prijs is 875 Euro per persoon.

De 5 dagen zijn inclusief de intervisie en begeleiding. Iedereen krijgt drie Vraagkracht waaiers. Als je met meer mensen tegelijk wil inschrijven neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.