Coaching

Ieder mens kan van tijd tot tijd wel eens iemand gebruiken die helpt je gedachten op een rijtje te zetten. Of het nu gaat om vraagstukken in je gezin of op het werk, vragen over opvoeding, relatie of keuzes in het leven.
Ook teams kunnen baat hebben bij coaching: om de verhoudingen weer te herstellen, om bij een beginnend team te komen tot goede doelstellingen en taakverdelingen, om een project van de grond te tillen of om veranderingen het hoofd te bieden. Ook verandercoaching van gehele organisaties of samenwerkingsverbanden behoren tot de mogelijkheden.

Verschillende mensen die aangesloten zijn bij Vraagkracht bieden coaching, ieder met zo hun eigen specialiteit. Kijkt u gerust eens rond bij de kopjes Oplossingsgerichte coaching, Provocatieve CoachingZeeuwse Paardenkracht, of direct bij de Mensen achter Vraagkracht. U kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met een van ons of via het contactformulier. Stel vooral al uw vragen, zodat we een passend aanbod kunnen maken voor u of voor uw team.
 
Home > Professionals > Coaching
 

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
kloosterlaan 172, Breda

Locatie Eindhoven
Gerardusplein 7
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Locatie Koepel
Kloosterlaan 172, Breda

Gerardusplein 7
Eindhoven

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer