Opleiding Oplossingsgericht werken 2.0

Ben je toe aan verdieping van je Oplossingsgerichte kennis en vaardigheden? Wil je weten wat het allernieuwste is in de wereld van Solution Focused werken? Zoek je een grondige opleiding? Wil je je bekwamen als coach of als leidinggevende? Zoek dan niet verder, maar mail ons snel voor meer informatie en noteer alvast de data.

In vijf blokken van twee dagen gaan we steeds in op een hoofdthema, zoals leiderschap en personeelsmanagement, werken met groepen, bespreken van zorgen, risico’s en gevaren, bemiddelen en omgaan met conflicten, micro-analyse en vooronderstellingen.  Voor dat laatste komt niemand minder dan Elliott Connie  (USA) speciaal voor ons naar Nederland waar hij uitgebreid zal ingaan op het goed luisteren naar de ander en de kunst van het doorvragen.

De vaste trainers zijn Marieke Wulffraat, Paut Kromkamp en Rob Paludanus. Zij brengen de nieuwste ontwikkelingen van BRIEF in Londen mee en ieder hun eigen specialisaties.

Tijdens alle dagen zal er veel geoefend worden, zodat je de kans hebt om met je eigen praktijkvragen en ontwikkelingswensen aan de slag te gaan. Het is een vereiste dat je tussen de trainingsdagen door kan oefenen in de dagelijkse praktijk.  Je neemt je eigen praktijkmateriaal mee dat gedurende de opleiding gebruikt zal worden om je ontwikkeling zichtbaar te maken. Middels een eindopdracht krijg je zicht op je totale vorderingen. Je krijgt gedurende een half jaar een persoonlijke mentor en de opleiding wordt ondersteund door online intervisies tussen de trainingsdagen, onder leiding van een van de trainers. Ook na de opleiding kun je nog een beroep op ons doen.

De data zijn: 18 en 19 januari, 1 en 2 februari, 22 en 23 maart, 10 en 11 mei, 14 en 15 juni 2019.

Kortom: stuur ons  een email en je krijgt alle informatie toegestuurd over locatie, programma en prijzen. Update 20 november: er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Wil je meedoen, aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Hartelijke groet,

Marieke, Rob en Paut
 
Home > Professionals > Trainingen Oplossingsgericht werken > Opleiding Oplossingsgericht werken 2.0
 

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Druivenstraat 65
​4816 KB Breda
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer