Behoefte aan opfrissen of verdieping?

Oplossingsgericht werken is misschien niet zo ingewikkeld, maar wel lastig om te doen. Het vraagt oefenen en onderhoud. En het kan zo zijn dat na de basistraining de behoefte ontstaat om meer te weten van de toepassingen, nog meer ideeën te krijgen voor oplossingsgericht werken in andere situaties of om kennis te maken met de nieuwste inzichten die over de hele wereld worden ontwikkeld. De mensen van Vraagkracht volgen zelf doorlopend trainingen in binnen- en buitenland om hun kennis helemaal up-to-date te houden.

Bij Vraagkracht zijn veel mogelijkheden om programma's op maat te maken, om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen. Sommige organisaties vragen enkele workshops per jaar, bij anderen komen we af en toe een hele of een halve dag en soms wil men graag een meerdaagse training over diverse onderwerpen. Kortom: wilt u hierover van gedachten wisselen en de mogelijkheden verkennen, neem dan contact op met een van de Mensen achter Vraagkracht of via ons algemene emailadres
 
Home > Professionals > Trainingen Oplossingsgericht werken > Behoefte aan opfrissen of verdieping?
 

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Druivenstraat 65
​4816 KB Breda

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer