Oplossingsgerichte coaching voor (werk-) relaties

Oplossingsgerichte coaching voor relaties (relaties tussen echtgenoten, levenspartners, zakenpartners of mensen die niet (meer) samenleven maar wel samen ouder willen zijn) richt zich op samenwerking rondom de toekomst die u samen voor ogen heeft, en niet op de problemen die de relatie zijn gaan beheersen.

 

In een aantal gesprekken (u bepaalt steeds of u nog een volgende afspraak wil) verkennen we wat u samen wil (blijven) delen. We verkennen wat eerder heeft gewerkt en hoe u dat kunt gebruiken om uw verstandhouding in te richten op een manier die voor u allebei voldoet. Door opnieuw te ontdekken wat het nu is dat in het begin zo goed werkte, openen zich mogelijkheden om ook in de toekomst die dingen samen te delen die voor allebei belangrijk zijn.

Oplossingsgerichte coaching voor relaties is in te zetten als het gaat om het voortzetten van een zakelijke relatie, een partnerrelatie of bij gedeeld ouderschap. Ook kan het een goed begin zijn bij het maken van een ouderschapsplan en om de afspraken die daar in staan goed te laten verlopen.

Deze oplossingsgerichte benadering helpt om snelle en simpele stappen te zetten, zonder de last en de problemen uit te vergroten.

Kortom: u bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend contact op te nemen en de mogelijkheden met een van ons te verkennen. Kijk hiervoor bij de Mensen achter Vraagkracht of stel uw vraag via het contact formulier.

Direct contact met onze medewerkers?

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vraagkracht heeft geen algemeen telefoonnummer.