Provocatieve coaching

"Natuurlijk heb je geen coach nodig, dat begrijpen we ook wel
Je kunt het zelf héél gemakkelijk oplossen, dat weten we ook zeker.
En Natuurlijk, we weten het Je houdt van uitdaging Hoe meer hoe liever.
En mócht er dan al een onderwerp zijn waarover je zou kunnen spreken met een coach, dan wil je toch zéker niet zo’n geiten wollen sok als gesprekspartner

Goed, je wilt natuurlijk wel op een aimabele manier behandeld worden, maar een flinke dosis humor verlicht wel al die "zwaartillerij" waar jij nou net even geen behoefte aan hebt.

Dus wanneer je geen zin hebt om in ellenlange sessies behandeld te worden als koninklijke hoogheid die niet tegen de haren in gestreken mag worden
En dat door een koeienvlaai van een coach die zo’n vorstelijk tarief rekent dat je de indruk krijgt dat hij je nooit meer zal laten gaan

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bij VraagKracht zijn er twee provocatieve coaches die je aan de tand kunt voelen over de onderwerpen waarover je eigenlijk géén vragen hebt, zaken die je beslist níet bezig houden of lastigheden waarover je je absóluut geen zorgen maakt.

Gesteld dat je het een beetje boeiend kan brengen natuurlijk (tenslotte steekt die coach ook tijd in jóu) staan een flinke dosis humor, contact en uitdaging tot je beschikking!

Zeeuwse Zwaartillers, Brabantse Breekbaren en Zuid-Hollandse Zwalkers nemen contact op met Wim Braamse.

Ook uit andere delen van Nederland en Vlaanderen waar wegen aangelegd zijn kun je je natuurlijk aanmelden voor deze unieke ervaring!

P.s. Ook écht serieuze vragen kunnen we met een uitdagend warme lach aan, dus aarzel niet als je op een "andere" manier gecoached wilt worden.

 

 
Home > Ouders > Provocatieve coaching
 

Vragen?

Laat het ons weten

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Locatie koepel
Kloosterlaan 172, Breda

Brabant zuid oost
Gerardusplein 7, Eindhoven


Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Locatie Koepel
Kloosterlaan 172
​Breda

Gerardusplein 7,
Eindhoven

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk

 
Ouders
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer