Ella Haaij

Na de opleiding agogisch werk heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt op een groep met volwassenen met ernstige verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Toen onze twee kinderen naar school gingen ben ik bij MEE Zeeland terecht gekomen. Daar heb ik eerst als woonbegeleider bij volwassenen gewerkt. Naast mijn werk als woonbegeleider deed ik de opleiding maatschappelijk werk en Dienstverlening. Later maakte ik, binnen MEE Zeeland, de overstap naar de functie consulent (later cliëntondersteuner). Binnen die functie heb ik me gespecialiseerd in autisme en in het begeleiden van gezinnen met opvoedingsvragen. Begin 2017 heb ik de stap genomen om als zelfstandig hulpverlener verder te gaan en kwam ik opnieuw in aanraking met Vraagkracht.
Voor mij is een samenwerkingsrelatie met de klant belangrijk. Vanuit de expertise van de klant samen op pad op zoek naar kracht. Volgens mij is er in ieder mens kracht aanwezig ook al is die soms verborgen. Het is voor mij iedere keer weer een bijzondere ervaring om een stukje mee te mogen lopen in een gezin. De regie ligt bij de klant en in samenspraak met de klant werken we aan de doelen die een klant zelf stelt.

In mijn werk als cliëntondersteuner heb ik regelmatig cursussen gevolgd waar oplossingsgericht werken centraal staat. In die cursussen merkte ik dat ik enthousiast werd omdat er niet een oplossing aangereikt werd maar je zelf door middel van vragen bij je eigen oplossing uitkwam. Samen met een enthousiast team houden we bij Vraagkracht de kwaliteit van werken hoog door oplossingsgerichte intervisies. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik scherp.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

ella-haaij@vraagkracht.nl