Esmé van den Ende

Wie ben ik en wat neem ik mee als als coach/ trainer:

Ik ben Esmé van den Ende en ben een bevlogen psycholoog/ mediator en systeemtherapeut i.o. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in de jeugdzorg en heb vanuit verschillende functies gewerkt met gezinnen, kinderen, gescheiden ouders. Ik ben het gewend om te werken met complexe problematiek en kan op een rustige manier contact hebben met alle betrokkenen.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

Voor Vraagkracht ben ik in te zetten bij complexe casuïstiek en kan vanuit verschillende invalshoeken ingezet worden. Mijn expertise voor Vraagkracht richt zich bijvoorbeeld op scheidingsproblematiek en het samenbrengen van gescheiden ouders om te komen tot een verbeterde communicatie en het kunnen maken van gezamenlijke afspraken in het belang van de kinderen. Daarnaast ben ik ervaren in het opstellen van een veiligheidsplan in het kader van onveilige situaties en in het werken vanuit een systemische invalshoek.

Wat nog meer:

Ik ben enthousiast, betrokken en bevlogen en kan met een kundige kritische blik kijken naar verschillende processen. Ik zet mij graag in voor situaties die zijn vastgelopen, systeemproblematiek, ouder en kind problematiek. Ik stel mij op een positief coachende manier op en probeer zo te zorgen voor een positieve richting. Ik werk hierbij graag oplossingsgericht en tracht op een positieve wijze eigen inzichten te stimuleren.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Esme-van-den-ende@vraagkracht.nl