Ilonka Braamse-Izeboud

Wie ben ik en wat neem ik mee als coach?

Mijn naam is Ilonka en ik neem mijn ervaring mee als moeder van drie kinderen. Ik werk als gezinscoach met ouders met een pedagogische hulpvraag en ga met hen op zoek naar wat achter deze vraag verscholen zit. De balans tussen draagkracht en draaglast vormt daarbij de basis. Kennis en ervaring als therapeut in de groepsbehandeling Kinderen uit de Knel neem ik ook mee in het werk als gezinscoach.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten?

Met open zintuigen ben ik in staat om te vragen, meedenken en doen wat nodig is in jou gezin.

Ik ben ervan overtuigd dat het kleinste stapje een groot verschil kan maken voor een kind.  Met enthousiasme wil ik jou helpen op weg naar verbetering in lastige situaties.

Samen gaan we op zoek naar wat werkt, passend bij jou als ouder en aansluitend op het kind en de omgeving. Ik ben flexibel, creatief en werk met jou aan tafel, buiten of op een andere plek.

Wat nog meer?

Meedenken, laagdrempelig contact, flexibel, normaliseren, luisteren, doortastend, vasthoudend, creatief, aansluiten, oog voor jou als ouder, speels.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

ilonka-braamse@vraagkracht.nl