Liesbeth van Dam

Wie ben ik en wat neem ik mee als als coach/ trainer:

Ik ben Liesbeth van Dam en ben Systeemtherapeut, kinder- en jongerencoach/therapeut en ouderbegeleider. Mijn specialisatie is het werken rondom ervaringen van rouw en verlies, zoals het verliezen van een dierbare of echtscheiding van ouders. Verder werk ik oa. met zorgen rondom angst, depressie, AD(H)D, zelfbeeld, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, sociale vaardigheden en ouder-kind problematiek. Voordat ik mijn eigen praktijk begon heb ik 10 jaar binnen een grote praktijk als kinder-en jongerentherapeut gewerkt. Hiervoor heb ik verschillende functies binnen de jeugdhulpverlening gehad.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

Binnen Vraagkracht werk ik als systeemtherapeut met gezinnen, ouders en kinderen. Ik werk op een samenwerkingsgerichte, creatieve, oplossingsgerichte werkwijze vanuit het hart. Hiermee zorg ik ervoor dat ieders eigen (veer)krachten, kwaliteiten en mogelijkheden kunnen groeien en ontwikkelen om zo een blijvende verandering teweeg te brengen. Goed afstemmen op de hulpvraag, vraaggericht werken en vertrouwen hebben in de mensen waarmee ik werk, staat centraal. In mijn werk ben ik betrokken, respectvol, helder en creatief.

Wat nog meer:

Ik begeleid samen met mijn collega Marieke Wulffraat een groep voor kinderen van gescheiden ouders. Alsmede een rouwgroep voor kinderen die een dierbare hebben verloren.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

liesbeth-van-dam@vraagkracht.nl