Marieke Wulffraat

Wie ben ik en wat neem ik mee als als trainer:

Ik ben een ervaren oplossingsgerichte trainer en familiemediator, en combineer het werken in de praktijk met het overbrengen van opgedane kennis en ervaring binnen mijn trainingen. Zowel in mijn werk als privé ga ik uit van de krachten van de ander en zal dan ook altijd mijn uiterste best doen om de ander zijn beste hoop te doen uitkomen. 

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

Ik werk in team Breda en heb inmiddels een groot netwerk met samenwerkende partners in de regio. Dit heeft als voordeel dat ik zo dicht mogelijk aansluit bij de mogelijkheden en behoeftes van de klant en daarin samenwerk met andere partijen indien nodig. Zo behoudt iedereen zijn expertise om het systeem op een efficiënte wijze te kunnen coachen. Tevens heb ik in de afgelopen 25 jaar met verschillende doelgroepen binnen de psychiatrie en de jeugdhulpverlening ruime ervaring opgedaan in de functies als vaktherapeut, coach en mediator. Ik ben als mens positief, verbindend, optimistisch, gedreven en een echte volhouder!

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

marieke-wulffraat@vraagkracht.nl