Walther van der Wel

Wie ben ik en wat neem ik mee als coach

Ik ben Walther van der Wel. Sinds 1991 werk ik in de jeugdzorg en maatschappelijk werk.

Liefst werk ik met gezinnen, ook als deze nieuw samengesteld zijn. Ik voel mij uitgedaagd om het beste uit iemand te halen en draag daar graag aan bij. Kinderen en jongeren staan voor mij centraal en als mannelijk hulpverlener (en vader) ben ik alert op de rol van vaders. Als het nodig of wenselijk is werk ik graag en makkelijk samen met andere professionals. Als ik merk dat een ouder, jongere of kind iets anders nodig heeft om ze verder te helpen dan ga ik mee op zoek naar wat het beste past.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten

Ik beweeg mij goed tussen verschillende organisaties en systemen. Dat kan helpend zijn voor een betere samenwerking en bij het organiseren van de juiste hulp. Specifiek werk ik graag vanuit het contextuele gedachtengoed, met de methodiek van geweldloos verzet  & nieuwe autoriteit en oplossingsgericht. In een gezin probeer ik oog te hebben voor alle gezinsleden en voor wie ze om zich heen hebben.  Ik werk graag met ondersteuning van materiaal, van tekenen tot blokken. Brainblocks gebruik ik specifiek als het hoofd snel vol loopt, om welke reden dan ook. Men ervaart mij als rustig en volhardend. En als ontspannen en relativerend.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.