Trainingen

Alle organisaties en teams zijn anders, zij hebben hun eigen gewoontes, visie en werkprocessen. En vooral ook hun eigen vragen.  Al onze trainingen zijn, mede daarom, maatwerk.
Trainingen kunnen plaatsvinden op een locatie van de opdrachtgever of op een locatie van VraagKracht en kunnen zowel "in-company" worden georganiseerd of open staan voor alle belangstellenden (open inschrijving). Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wil weten.
 

Onze werkwijze

Alle trainingen zijn praktijkgericht. We oefenen met vaardigheden die in de eigen praktijk van de deelnemers gebruikt kunnen worden. We oefenen daarbij zoveel mogelijk met praktijksituaties die de deelnemers zelf inbrengen.
Daarnaast is er altijd ruimte om op onderwerpen in te gaan die tijdens een training naar boven komen.
 

Accreditatiepunten

Onze basistrainingen zijn geaccrediteerd en leveren dus de nodige punten op voor diverse kwaliteitsregisters. Voor andere trainingen vragen we, indien gewenst, de accreditatie aan. Het kan zijn dat dat (geringe) gevolgen heeft voor de prijs van de training. Neem dus bij vragen hierover altijd even contact op, dan gaan we kijken wat er al is of wat we kunnen regelen.
 

Kijk voor ons actuele aanbod open inschrijvingen bij "Actueel"

We organiseren met enige regelmaat onder andere de combitraining Signalen van Welzijn / Signalen van Veiligheid en de training Oplossingsgericht Coachen en Leidinggeven als "open inschrijving". Mocht u belangstelling hebben, laat ons dat dan weten, ook als er nog geen nieuwe data staan gepland. Dan gaan we kijken wat we voor u kunnen doen.
 
Home > Professionals > Trainingen
 

Vragen?

Laat het ons weten

Aanmelden!!!

U kunt zich momenteel individueel aanmelden voor de volgende trainingen en andere activiteiten:

Postadres

Zeeland
Postbus 18
4330 AA Middelburg
 

West Brabant
Druivenstraat 65
4816 KB Breda
 

Zuid-Holland
Postbus 188
3230 AD Brielle

Bezoek op afspraak

VerlengdeWalstraat 1
4341 CS Arnemuiden

Druivenstraat 65
​4816 KB Breda

Verlengde kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
 
Professionals
 
De website van Vraagkracht maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken. Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer