29 november 2023

Een nieuwe koers voor Vraagkracht na ruim 18 jaar dienstverlening

Na een periode van ruim achttien jaar heeft Vraagkracht besloten om een nieuwe richting in te slaan. De oorsprong van Vraagkracht gaat terug naar 2005 in Zeeland, waar drie jeugdhulpverleners startten met de overtuiging dat het anders kon. Vraagkracht groeide uit tot een netwerk voor jeugdhulp in Zeeland, Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen, met een stevige reputatie in transparante en effectieve hulpverlening en praktische trainingen, gestoeld op een eigen visie.

Echter, ondanks het succes begon het te knellen. De overgang van jeugdhulp naar gemeenten bracht kansen met zich mee, maar ook beperkingen. Het oude gevoel van ‘het kan anders en het moet anders’ kwam steeds sterker naar voren. 

En dat is precies wat er gaat gebeuren. 

Via het Platform Vraagkracht, op deze website, blijven we bereikbaar. Onze jeugdhulpverleners en trainers presenteren zich daar, laten zien wie ze zijn, wat ze aanbieden en hoe u contact met hen kunt opnemen. Ieder heeft gekozen voor de vorm die het beste bij hen past: sommigen bundelen hun krachten in een nieuw collectief, anderen gaan volledig zelfstandig, en weer anderen slaan de handen ineen in hun eigen regio. Maar één ding blijft onveranderd: we blijven jeugdhulp verlenen en trainingen verzorgen, en alles wat daarmee samenhangt, op onze eigen(-wijze) Vraagkracht manier!

In de komende tijd vullen we deze website met alle relevante informatie. We houden u graag via een nieuwsbrief en social media op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Nieuwbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Aanmelden nieuwsbrief