Te bestellen bij een van de trainers of gezinswerkers of door ons een email te sturen.
De waaier kost € 15 plus verzendkosten.

VraagKracht Waaier Driekolommen model

In 2024 is alweer de derde druk van de driekolommenwaaier verschenen, geschreven door Marieke Wulffraat, Paut Struik en Rob Paludanus. Hierin zijn de nieuwste ontwikkelingen in het oplossingsgericht werken meegenomen – door Mark McKergow in 2017 ‘Oplossingsgericht werken 2.0’ genoemd.

Het Driekolommenmodel is bruikbaar voor oplossingsgerichte verslaglegging in de hulpverlening, in het bedrijfsleven en organisaties, voor planning en evaluaties in projectmanagement, voor leidinggevenden, coaches en werkbegeleiders. Het model geeft structuur aan het gesprek. Het bevat allerlei voorbeeldvragen per fase en voor verschillende omstandigheden. Het is een ’twee-in-een’ waaier: een kant voor coaching, advisering en gesprekken over welzijn, en de andere kant voor sturingsgesprekken en situaties waarbij over veiligheid gesproken moet worden.

De waaier is te bestellen via deze pagina. Ze worden dan per post verzonden, tegen vergoeding van de verzendkosten. Neem gerust contact op als u grotere aantallen wil afnemen voor prijzen en aflevermogelijkheden.