Te bestellen bij een van de trainers of gezinswerkers of door ons een email te sturen.
De waaier kost € 15 plus verzendkosten.

VraagKracht Waaier 3 kolommen model 2.0​

Update januari 2020: de tweede druk is opgeleverd, dus de waaier is weer volop verkrijgbaar! De prijs is onveranderd. En vraag gerust naar de mogelijkheden bij grotere aantallen, of voor een gepersonaliseerde versie voor uw organisatie.

In september 2018 is de volledig herziene versie van de driekolommenwaaier verschenen, geschreven door Marieke Wulffraat, Paut Kromkamp en Rob Paludanus. Hierin zijn de nieuwste ontwikkelingen in het oplossingsgericht werken zijn meegenomen – door Mark McKergow in 2017 ‘Oplossingsgericht werken 2.0’ genoemd.

Deze versie is bruikbaar in de hulpverlening, in het bedrijfsleven en organisaties, in projectmanagement, voor leidinggevenden, coaches en werkbegeleiders. Het is een ’twee-in-een’ waaier geworden: een kant voor coaching, advisering en gesprekken over welzijn, en de andere kant voor sturingsgesprekken en situaties waarbij over veiligheid gesproken moet worden.
We hebben volop gebruik gemaakt van de feedback die we hebben gekregen van gebruikers om deze waaier helemaal van nu te maken. Onze beste hoop is dan ook dat deze waaier, net als de vorige, weer een bruikbaar hulpmiddel zal zijn in het dagelijkse werk.

De waaier kan bij ons worden gekocht voor €15,- per stuk tijdens trainingen of andere bijeenkomsten.
Hij is ook te bestellen door een mail te sturen naar dit mailadres. De waaiers kunnen dan per post worden verzonden, tegen vergoeding van de verzendkosten, of, als het mogelijk is, worden afgegeven of opgehaald.

Tachtig pagina’s over de methodiek Nieuwe Autoriteit & Geweldloos Verzet !