Te bestellen bij een van de trainers of gezinswerkers of door ons een email te sturen.
De waaier kost € 15 plus verzendkosten.

Zeven oplossingsgerichte intervisiemodellen​

Eind 2016 is de VraagKracht waaier over Oplossingsgerichte Intervisie verschenen.

De waaier bevat zeven verschillende Oplossingsgerichte intervisievormen. Sommigen al wat langer bekend, andere nieuw ontwikkeld door de schrijvers en getest in de praktijk. De waaier is praktisch van opzet. Per intervisievorm vind je suggesties voor zowel de deelnemers als voor degene die de intervisie begeleidt. Er staan voorbeelden van vragen die je kunt stellen in de verschillende fasen van de werkvorm.

Ook staan er allerlei praktische tips in, zoals: wat te doen als er heel veel of juist heel weinig vragen zijn, hoe zorgen we dat de intervisie voor iedereen zinvol is, enzovoort.

We hopen dat deze waaier intervisies nog leuker en nuttiger maakt.

De prijs van de waaier is 15 Euro per stuk, net als de 3 Kolommen waaier.
De waaier kan worden gekocht tijdens trainingen of andere bijeenkomsten. Als u een of meer waaiers per post wil ontvangen, mail dan naar dit mailadres. Bij verzending per post moeten we verzendkosten in rekening brengen.

Als u grotere aantallen wil bestellen, of u wil afspraken maken over aflevering via een van onze collega’s, neem dan rechtstreeks contact op met een van de auteurs: Rob Paludanus, Paut Kromkamp of Marieke Wulffraat. Zij kunnen dan kijken of u in aanmerking komt voor een aantrekkelijke relatiekorting en hoe we de waaiers zo voordelig mogelijk kunnen afleveren.