Coaching

Ieder mens kan van tijd tot tijd wel eens iemand gebruiken die helpt je gedachten op een rijtje te zetten. Of het nu gaat om vraagstukken in je gezin of op het werk, vragen over opvoeding, relatie of keuzes in het leven.
Ook teams kunnen baat hebben bij coaching: om de verhoudingen weer te herstellen, om bij een beginnend team te komen tot goede doelstellingen en taakverdelingen, om een project van de grond te tillen of om veranderingen het hoofd te bieden. Ook verandercoaching van gehele organisaties of samenwerkingsverbanden behoren tot de mogelijkheden.

Verschillende mensen die aangesloten zijn bij Vraagkracht bieden coaching, ieder met zo hun eigen specialiteit. Kijkt u gerust eens rond bij de kopjes Oplossingsgerichte coaching, Provocatieve Coaching, Zeeuwse Paardenkracht, of direct bij de Mensen achter Vraagkracht. U kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met een van ons of via het contactformulier. Stel vooral al uw vragen, zodat we een passend aanbod kunnen maken voor u of voor uw team.

Oplossingsgerichte coaching

Kenmerkend is dat de coach aansluit bij de doelen en wensen van degene die gecoacht wordt, met de focus op de toekomst.

Oplossingsgerichte coaching voor (werk-)relaties

Oplossingsgerichte coaching voor relaties (relaties tussen echtgenoten, levenspartners, zakenpartners.

Provocatieve coaching

Goed…, je wilt natuurlijk wel op een aimabele manier behandeld worden, maar een flinke dosis humor verlicht wel al die "zwaartillerij" waar jij nou net even geen behoefte aan hebt.

Direct contact met onze medewerkers?

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vraagkracht heeft geen algemeen telefoonnummer.