Vraagkracht voor ouders

Opvoeden kan soms ingewikkeld zijn. De omstandigheden maken het soms extra moeilijk. Kun je wel eens hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar en hebben veel ervaring met complexe vraagstukken. Lees hieronder hoe wij dat doen.

vraagkracht-nieuwsgierig-aagje

Een gezinscoach van VraagKracht komt bij u thuis om samen met u de veranderingswensen te inventariseren. Deze wensen worden omgezet in concrete doelen concrete doelen.

Gezinscoaching

Een gezinscoach komt bij u thuis om samen met u de veranderingswensen te inventariseren. Deze wensen zet de gezinscoach samen met u om in concrete doelen. Vervolgens vormen deze doelen – samen met werkpunten om deze doelen te behalen – de leidraad van de hulpverlening. Het welzijn en de veiligheid van alle gezinsleden staat hierin voorop.

Zo werken wij

De gezinscoach maakt samen met u afspraken over het aantal bezoeken dat hij doet om met u aan de doelen te werken. De vraaggerichte gezinsprogramma’s variëren in duur tussen de twee weken en één jaar. De hulp die VraagKracht u kan bieden is geheel vrijblijvend. Samen met u maken we keuzes over de duur en invulling van de hulp.

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op. Wij kunnen u dan ook vertellen welke vergoedingsmogelijkheden er zijn en bij wie u terecht kunt voor een verwijzing.

Informatie voor verwijzers

Vraagkracht werkt niet met een wachtlijst. We nemen een verwijzing alleen aan als we de juiste match kunnen maken en als we de mogelijkheid hebben om binnen twee weken een eerste gesprek te hebben met het gezin. Uiteraard denken we graag mee over mogelijke alternatieven. Als u meer wil weten, neem dan aub contact op met de betreffende regio.

Direct contact met onze medewerkers?

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vraagkracht heeft geen algemeen telefoonnummer.