Open Intervisie

Oplossingsgericht werken en Geweldloos verzet

Oplossingsgericht werken en Geweldloos verzet heeft de afgelopen jaren in Nederland flink aan naamsbekendheid gewonnen. Ze vormen een prachtige combinatie om in de praktijk mee te werken.
En niet voor niks, deze benaderingen blijken hun vruchten af te werpen.

Wij willen een ieder de gelegenheid geven om zijn/haar kennis en vaardigheden in het Oplossingsgerichte werken en Geweldloos verzet als hulpverlener, professioneel opvoeder, leerkracht, werkbegeleider, leidinggevende te delen met elkaar. Aan de hand van vragen en casussen die je zelf meebrengt, ga je samen met een ervaren coach / trainer van VraagKracht, én met elkaar aan de slag om met dit gedachtegoed elkaar, heel praktisch, verder op weg te helpen.

Deze intervisie is voor iedereen bedoeld die in de praktijk werkt en wil werken met dit gedachtengoed. Let op.. ! Het is geen training dus enige basiskennis over de stof is wel noodzakelijk.

Waar en wanneer? 

Open Intervisie Team Brabant Zuidoost:

15-01-21
12-02-21
19-03-21
16-04-21
21-05-21
18-06-21
16-07-21

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met een van de teamleden van de betreffende regio.

Open intervisie

5 maart: thea-lievaart@vraagkracht.nl
2 april: paut-kromkamp@vraagkracht.nl
7 mei: paut-kromkamp@vraagkracht.nl
4 juni: hetty-cornelis@vraagkracht.nl
2 juli: hetty-cornelis@vraagkracht.nl

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen via het emailadres bij de datum van je keuze. De online intervisie is toegankelijk voor iedereen die zich thuis voelt in de beschrijving.