Oplossingsgericht werken

Hier vindt u ons aanbod van trainingen die het Oplossingsgericht werken als kern hebben. Zoekt u een training of een workshop als kennismaking, voor mensen die er voor het eerst kennis mee maken of voor (ver) gevorderden: we kunnen het hele scala bieden met onze groep trainers, die zelf ook voortduren in binnen- en buitenland de laatste ontwikkelingen meenemen en verwerken.

Ook voor trainingen Oplossingsgericht leiderschap, gegeven door mensen die zelf ruime leidinggevende ervaring hebben, kunt u bij ons terecht.

Behalve het hier genoemde aanbod is er nog veel meer mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van ons of via ons algemene emailadres. Dan kijken wij wie het beste uw vraag kan beantwoorden .

Oplossingsgericht leiderschap

Oplossingsgericht leiding geven is meer dan coachen alleen. Hoe help je je medewerker of team om (nog meer) bij te dragen aan de doelen van je team of de organisatie? Wat doe je met procedures die nu eenmaal moeten worden gevolgd? Hoe maak je een vergadering effectiever en leuker?

Oplossingsgericht werken - verdiepingstraining

Behoefte aan opfrissen of verdieping? Oplossingsgericht werken is misschien niet zo ingewikkeld, maar wel lastig om te doen. Het vraagt oefenen en onderhoud. En het kan zo zijn dat na de basistraining de behoefte ontstaat om meer te weten van de toepassingen, nog meer ideeën te krijgen voor oplossingsgericht werken in andere situaties of om kennis te maken met de nieuwste inzichten die over de hele wereld worden ontwikkeld.

Meer weten over deze training?

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vraagkracht heeft geen algemeen telefoonnummer.