Oplossingsgerichte coaching

Kenmerkend is dat de coach aansluit bij de doelen en wensen van degene die gecoacht wordt, met de focus op de toekomst. De coach stelt vooral vragen die helpen om zelf oplossingen te vinden die helemaal bij jou passen. Oplossingsgerichte coaching wordt in het algemeen als prettig ervaren en duurt niet langer dan nodig is. 

Soms zijn zelfs één of twee afspraken voldoende. De volgende afspraak wordt in overleg met de klant gemaakt, en alleen als die daar behoefte aan heeft. Oplossingsgericht coachen sluit heel goed aan bij de wens van velen om naar meer zelfsturing te gaan en om mensen meer op zichzelf te laten vertrouwen en te werken vanuit hun sterke kanten en mogelijkheden.

De coaches bij Vraagkracht hebben ruime ervaring in het coachen van (zelfstandige) professionals, medewerkers, leidinggevenden, directieleden, (management-)teams en organisaties in verandering.

Onderwerpen kunnen variëren van het zoeken naar (ander) werk, oriënteren op ontwikkeling, projectmanagement, zelfsturende teams, communicatie onderling, feedback geven, het functioneren als ouder, professional, leidinggevende of eindverantwoordelijke.

Kortom: u bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend contact op te nemen en de mogelijkheden met een van ons te verkennen. Kijk hiervoor bij de Mensen achter Vraagkracht of stel uw vraag via het contact formulier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met één van de medewerkers of stel een vraag via het contactformulier.