Hoe werken wij

Soms loopt het niet helemaal lekker in het gezin. Ongewild lopen spanningen op, gaat het niet goed met 1 of meer van de gezinsleden en komen jullie er samen als gezin niet meer uit. Dan hebben wij  vast wel een collega in onze pool die met jullie in kaart kan brengen welke vragen vragen er zijn om er vervolgens een passend aanbod kan voorstellen. En zo nodig zoeken we verder naar een geschikte match. Ons netwerk is groot en dat zetten we graag voor jullie in.

Perfecte match

Als je contact opneemt met de gezinscoach van je keuze kan die je vertelllen wat de mogelijkheden zijn. Als jullie met elkaar aan de slag gaan, dan zal de gezinscoach samen met jullie een plan opstellen waarin beschreven wordt welke zorgen jullie hebben, wat er goed gaat en welke doelen er aan het einde behaald moeten zijn. Met het oog op het welzijn en de veiligheid van ieder gezinslid is jullie vraag steeds het uitgangspunt. 

De coach kan bij jullie thuis in je vertrouwde omgeving gesprekken voeren, of jullie spreken een andere locatie af. Ze hebben verschillende methoden in huis die kunnen helpen en ze stemmen steeds met jullie op jullie vraag af. 

De mensen van VraagKracht gaan ervan uit dat we zo kort als kan en zo lang als moet jullie van dienst kunnen zijn.