Anne Braamse

Ik werk sinds 2008 nog steeds met ontzettend veel plezier als gezinscoach en trainer zowel als zelfstandige als bij VraagKracht. Wat is het tof om samen met ouders, kinderen en professionals stap voor stap dichter bij jullie doel te komen. En minstens net zo tof is dat ik daar zelf elke keer van leer!

Teams

Binnen teams verzorg ik met name trainingen, intervisies en coaching.
Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet heb ik me de afgelopen 10 jaar zo eigen gemaakt dat ik jullie niet alleen in de training meeneem in dit gedachtegoed. Dit geldt ook in de coaching (van teams en individu) en in het mee mogen denken binnen complexere casuïstieken. De oplossingsgerichte basis en de creativiteit die echt voorkomt uit mijn werk in de praktijk zorgen ervoor dat er andere invalshoeken belicht worden en we elke keer verder kunnen puzzelen met de volgende stap tot de eindstreep van goed, steeds een beetje beter. (of doen jullie wel aan perfect?)

Gezinnen

Ik ben iemand die meedenkt, vooral vragen stelt en samen met jou, je gezin en andere (voor jullie) belangrijke mensen mee neemt in het veranderproces. Zo kort als kan, zo lang als nodig is.
Door mijn opleidingen en ervaring word ik vooral gevraagd in gezinnen waar sprake is van volgende doelen of vraagstukken:

  • Ouders die zich machteloos voelen door moeilijk te begrijpen gedrag van hun kind.
  • Gedragingen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om agressief gedrag, kinderen die (tijdelijk) niet naar school (durven of kunnen) gaan, weglopen, veel eisend gedrah laten zien of juist tot niets komen.
  • Een kind of ouder in huis met autisme. Samen puzzelen naar ingevulde tijd, structuur. Zo gewoon mogelijk, speciaal waar dit nodig lijkt.
  • Bij andere vragen rondom opvoeding van uw kinde(ren

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier teamlid
anne-braamse@vraagkracht.nl