Annemieke Vercauteren

Wie ben ik en wat neem ik mee als coach/trainer

Ik nam in 2011 het besluit om de hulpverleningsonderneming te starten die verder kijkt dan de gebruikelijke kaders en persoonlijk betrokken is bij klanten. Ik heb mij toen aangesloten als franchisenemer bij VraagKracht. Binnen de netwerkorganisatie Vraagkracht zijn er heldere afspraken over onze visie, basismethode en werkprocessen, en daar houden we ons aan. Hiermee bewaken we kwaliteit!

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

Sinds 2011 heb ik ruime ervaring opgedaan in het werken met de methodiek ‘Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet in gezinnen’. Met een aantal collega’s van het team verzorg ik sinds 2017 trainingen op maat. We noemen ons praktijkgerichte opleiders omdat elke trainer naast het uitvoeren van trainingen ook blijft werken in de gezinnen.  Hierdoor kunnen nieuwe bijscholingen ook direct getoetst worden in de praktijk!

Wat nog meer

In de regio Zuid-Holland kan ik worden ingezet als korte intensieve gezinsprogramma’s (crisishulpverlening) en langdurige gezinsprogramma’s.

De oplossingsgerichte benaderingen van o.a. Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid, Families First en Geweldloos Verzet in gezinnen zijn werkwijzen die gezinsleden ondersteunen weer nieuwe manieren vinden om met ingewikkelde situaties om te gaan.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier teamlid
annemieke-vercauteren@vraagkracht.nl