Marieke Rutten

Wie ben ik en wat neem ik mee als coach/trainer:

Ik ben Marieke Rutten, moeder van twee kinderen en ik woon in Eindhoven, en werk voornamelijk als trainer/(gezins)coach/intervisor in Zuidoost Brabant en/of Belgie. Sinds 2015 ben ik met mijn eigen praktijk aangesloten bij Vraagkracht, omdat ik de missie en visie helemaal omarm! Ik ben opgeleid tot bachelor psycholoog en heb lang in de psychiatrie gewerkt, waarna ik mijn werk ben gaan doen in de jeugdhulpverlening. Ik heb veel ervaring in het werk wat toen nog bureau jeugdzorg heette, en ben uiteindelijk mijn hart gaan volgen om mijn missie om ouders/kinderen/professionals in hun kracht te zetten uit te bouwen door als coach te gaan werken.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

Mijn specialisatie is met name op de volgende gebieden: ouders (gezonde) autoriteit helpen terugpakken, ouders/kinderen met psychiatrische diagnose, conflictueus ouderschap, traumaverwerking, agressieregulatie, veiligheid. Vormen die ik het meest gebruik is (natuurlijk) oplossingsgericht werken, re-attach en geweldloos verzet/nieuwe autoriteit.

Daarnaast train en coach ik professionals (werkbegeleiding) en leidt ik intervisies. Ik geef af en toe training, ben dagvoorzitter, doe of maak workshops voor verschillende organisaties of evenementen.

Wat nog meer:

Ik val soms op doordat ik bijzonder oordeelloos ben, maar wel eerlijk en transparant wil werken. Ik pak graag nieuwe methodieken of uitdagingen aan, en zal bijna onbegrensd mogelijkheden blijven zoeken om je te helpen je doel te bereiken. Het spreekt wellicht voor zich, maar ik vind je altijd de moeite waard om mee te werken. Ik ben momenteel een opleiding begonnen als mediator en hoop dat over een jaar ook op een oplossingsgerichte wijze mee aan de slag te kunnen gaan!

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier teamlid
marieke-rutten@vraagkracht.nl