Marjolein Vos

Wie ben ik en wat neem ik mee als coach?

Sinds 2000 werk ik in de Zeeuwse jeugdzorg en sinds 2006 maak ik deel uit van het team van VraagKracht, regio Zeeland.

Als gezinscoach mag ik het leukste werk doen: het coachen van gezinnen door gezinsprogramma’s, waarbij ik mijn 3 paarden mag inzetten als mede-coach. Ik werk bij gezinnen in de thuissituatie en nodig ze tegelijkertijd ook graag uit bij mij thuis waar mijn paarden zijn. De paarden laten duidelijk in hun lichaamstaal zien wat er speelt en wat er nodig is om als gezinslid weer in balans te komen. Een familieopstelling met behulp van paarden vind ik geweldig om te doen en ben elke keer weer verrast wat  voor mooie inzichten uit een opstelling komen en hoe de paarden die inzichten mede laten zien!

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten?

Naast het uitvoeren van gezinsprogramma’s, geef ik werkbegeleiding aan collega’s, geef ik de combi-training Signalen van Welzijn en Signalen van Veiligheid en de training Basis Oplossingsgericht Werken en bied ik intervisietrajecten aan aan teams, die een training van ons hebben gevolgd, waarin het oplossingsgericht werken centraal staat. Ook heb ik ervaring in het coachen van leerkrachten in het basisonderwijs in het oplossingsgericht werken in de klas.

En wat nog meer?

Voor teams kan ik een teambuildingsdag verzorgen en zelfs teamcoachingstrajecten, waarbij ik mijn paarden inzet als mede-coaches. Creatieve opdrachten en outdoor cooking vind ik ook heel leuk om daarbij te combineren!

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier teamlid
marjolein-vos@vraagkracht.nl