Monique Kreikamp

Wie ben ik en wat neem ik mee als als coach/ trainer

Ik werk ruim 20 jaar met kinderen en gezinnen (jeugdpsychiatrie, jeugdreclassering, gesloten jeugdzorg, gezinsbegeleiding), en ik doe graag, naast praten. Spelvormen, naar buiten, tekenen, enz. Al doende ontstaan de gesprekken.

Samen ervaringen opdoen en ontdekken hoeveel verbondenheid er is in een gezin, dat is waar ik voor ga, en waar ik voor sta.

In mijn scholingen heb ik me hierin verdiept: creatieve methodieken, reattach,  weerbaarheidstrainingen, haptonomie.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten

Binnen VraagKracht werk ik met gezinnen, leidt ik intervisies binnen organisaties, geef ik training aan ouders en professionals en ben ik actief binnen de oudergroep geweldloos verzet en Kinderen uit de Knel.

Wat nog meer

Het hoofd en hart weer laten samenwerken, dat is wat ik doe! Ik geloof in de verbondenheid van gevoel en verstand en de kracht die daar van uit gaat. Naar die kracht ga ik op zoek, vanuit de overtuiging dat iedereen die kracht bezit. Wanneer iemand zegt: “dit wil ik niet meer!”, is dat het begin van de oplossing, op weg naar hoe je het wel wil…

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier teamlid
monique-kreikamp@vraagkracht.nl