Paut Kromkamp

Wie ben ik en wat neem ik mee als als coach/trainer:

Ik neem mijn ervaring mee als fysiotherapeut, docent, manager en toezichthouder en heb daarnaast opleidingen bedrijfskunde en heel veel opleidingen op het gebied van oplossingsgericht werken gevolgd. Eind 2015 is mijn eerste boek verschenen, geschreven samen met Wim Braamse: En wat nog meer…?
In 2016 heb ik samen met Rob Paludanus en Marieke Wulffraat een waaier uitgegeven als ondersteuning bij allerlei vormen van Oplossingsgerichte intervisie. In 2018 is onze waaier over Oplossingsgericht werken met het Driekolommenmodel 2.0 uitgegeven. Sinds 2018 ben ik verbonden als online internationaal intervsiebegeleider bij de Solution Focused University en ben ik chapter head van het Chapter of the LowLands van de SFiO (Oplossingsgericht Werken in organisaties) en voorzitter van de Stichting Vraagkracht.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

Je kunt bij me terecht voor trainingen, workshops, inleidingen en discussieleiding, maar ook voor coaching. Ik coach bij veranderwensen van organisaties (veelal gemeenten en zorg), teams, directieleden en managers, werknemers, zelfstandigen en (echt- of andere) paren die uit een conflictsituatie willen komen. De focus is altijd gericht op de toekomst en niet op de problemen.

Wat nog meer:

Ik ben ook volop actief in mijn eigen bedrijf PK working solutions. U kunt daar terecht voor Executive coaching, MD trajecten en Organisational Development.
Ik werk zowel in het Nederlands als in het Engels. Standplaats: Wassenaar, Zuid-Holland.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

paut-kromkamp@vraagkracht.nl