Paut Kromkamp

Wie ben ik en wat neem ik mee als coach/trainer:

Dertig jaar ervaring als fysiotherapeut, docent, manager en toezichthouder, opleidingen bedrijfskunde en heel veel opleidingen op het gebied van oplossingsgericht werken, Host Leadership en Nieuwe Autoriteit en Geweldloos verzet. Maar vooral: een passie voor het oplossingsgerichte gedachtengoed, waarin ik nooit uitgeleerd raak.

Eind 2015 is mijn eerste boek verschenen, geschreven samen met Wim Braamse: En wat nog meer…? Daarna heb ik samen met Rob Paludanus en Marieke Wulffraat een waaier uitgegeven als ondersteuning bij allerlei vormen van Oplossingsgerichte intervisie en een waaier over Oplossingsgericht werken met het Driekolommenmodel 2.0. Bedenker van het concept Open Intervisie. Als online internationaal intervisiebegeleider verbonden aan Elliott Connie’s Solution Focused Universe en Chapter head van het Chapter of the LowLands van de SFiO (Oplossingsgericht Werken in organisaties). 

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

Je kunt bij mij terecht voor trainingen, workshops, inleidingen en discussieleiding, intervisiebegeleiding en voor coaching. Ik coach bij veranderwensen van organisaties (veelal gemeenten en zorg), teams, directieleden en managers, werknemers, zelfstandigen en (echt- of andere) paren die hun relatie willen verbeteren. De focus is altijd gericht op de toekomst en niet op de problemen.

Wat nog meer:

Vanuit mijn eigen bedrijf PK working solutions bied ik Executive coaching, MD trajecten en Organisational Development. Ik ben verbonden aan Brainprofs.com, Solutions for change.
Ik werk zowel in het Nederlands als in het Engels. Standplaats: Wassenaar, Zuid-Holland.W

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier teamlid
paut-kromkamp@vraagkracht.nl