Thea Lievaart

Wie ben ik en wat neem ik mee als als coach/ trainer:

Al heel wat jaren ben ik actief in het vak van hulpverlener. Ik heb gewerkt op woonvoorzieningen, behandelgroepen voor jongeren, in de ambulante hulpverlening. En een ding is altijd hetzelfde Mensen zijn boeiend en het mee mogen kijken in een groeiproces verveelt nooit. In de ontmoeting met mensen vindt ik het mooi om mijn kennis mee te nemen, maar om echt contact met elkaar te hebben van mens tot mens.

Naast het werk als gezinscoach Ik ontdekte bij mezelf dat ik het ondersteunen van medewerkers in de (jeugd)zorg ook heel leuk vond, en heb de afgelopen 10 jaar ook hier een steentje mogen bijdragen aan de groei van werkers in de (jeugd)hulpverlenings vak. Dit in de rol van werkbegeleider/ coach, trainer van diverse opleidingen, en het begeleiden van teamprocessen en intervisies.

Wat heb ik te bieden, wat kun je van mij verwachten:

  • Ik werk binnen vraagkracht als gezinscoach, en als trainer van diverse trainingen
  • Mijn kennis ligt vooral op het vlak van:
  • Oplossingsgericht werken
  • Signs of safety
  • Geweldloos verzet en nieuwe autoriteit
  • Implementatie-,  of teamprocessen, intervisie, werkbegeleiding

Zoek ook gerust contact met mij als je samen wilt zoeken naar hoe jij kunt groeien ook als je vragen hebt over coaching werkbegeleiding of een particulier gefinancierd hulpverleningstraject.

Wat nog meer:

Omdat ik nieuwsgierig en enthousiast ben blijf ik zoeken naar wegen en nieuwe manieren om mensen te ondersteunen in hun eigen groeiproces. En omdat mensen niet alleen zijn doe ik dat het liefst met hun hele systeem. Ik ben optimistisch, en denk ik mogelijkheden en kansen.

Ieder nieuw contact is een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis en ervaring wil delen om jou zo goed mogelijk op weg te helpen je eigen doelen te bereiken.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact met je opneem? Vul het onderstaande formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier teamlid
thea-lievaart@vraagkracht.nl